ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλειστοί δρόμοι για τη Λαμπαδηδρομία των Special Olympics

Κλειστοί δρόμοι για τη Λαμπαδηδρομία των Special Olympics

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 10.30 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής της Λαμπαδηδρομίας «Φλόγα της Ελπίδας», στο πλαίσιο των 10ων Παγκόσμιων Χειμερινών αγώνων Special Olympics.

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων 10:30 έως 14:00

* Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας έως τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας,ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Αρδηττού, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως τη Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Β. Σοφίας έως την οδό Σινώπης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

Διακοπή κυκλοφορίας 10:30 έως 13:00 και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 06:00 έως 13:00

* Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Χίλτον.

* Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

* Λεωφ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πανεπιστημίου.

* Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν να κινηθούν στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.