Άλλος ένας νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού – Συμπλοκή κρατούμενου με σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Άλλος ένας νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού – Συμπλοκή κρατούμενου με σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Το βράδυ της Τρίτης απεβίωσε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ενας 48χρονος Ελληνας καταδικασμένος σε ισόβια που εργαζόταν στα μαγειρεία του συγκεκριμένου χώρου και ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Από εκεί και πέρα υπήρξε και νέα συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενο και σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας Ρωσοπόντιος που εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης επιτέθηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους όντας έξαλλος από την απόφαση να πάει σε άλλε φυλακή εκτός των Αθηνών.

Αξιο αναφοράς είναι ότι στον έλεγχο που ακολούθησε από τη ΕΛΑΣ βρέθηκαν μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και άλλα πράγματα που απαγορεύεται να είναι στην κατοχή των κρατουμένων.

Θυμίζουμε ότι ένας νεκρός και οχτώ τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών στον Κορυδαλλό το απόγευμα της Πέμπτης (7/3).

Η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταξύ κρατουμένων και είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι οχτώ -εκ των οποίων ο ένας είναι δεσμοφύλακας. Ένας ακόμη κρατούμενος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και βρίσκεται σε κώμα από χρήση ναρκωτικών.

Ο νεκρός είναι Έλληνας ομογενής από τη Ρωσία ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες είναι ρωσικής και αλβανικής καταγωγής που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο και σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής.

Η συμπλοκή ανάμεσα σε αλβανούς, γεωργιανούς και ρωσοπόντιους κρατούμενους κράτησε μόνο πέντε λεπτά, τα οποία όμως ήταν αρκετά για να γίνει το μακελειό στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Οι λόγοι της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ενώ ο νεκρός ομογενής φέρεται μεταξύ άλλων να εμπλέκεται σε εμπρησμό πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασθενοφόρα μπήκαν στις φυλακές και μετέφεραν τους τραυματίες στο Τζάνειο. Κατά πληροφορίες, ο νεκρός κρατούμενος είναι ο εικονιζόμενος Έλληνας Η.Φ., τον οποίο σκότωσαν με μαχαίρι. Βρισκόταν στις φυλακές εξαιτίας της εμπλοκής του σε υπόθεση εμπρησμού ενός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.