Σε «κόκκινο» συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. για τις παρελάσεις – Τι φοβούνται σε Β. Ελλάδα (βίντεο)

Σε «κόκκινο» συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. για τις παρελάσεις – Τι φοβούνται σε Β. Ελλάδα (βίντεο)

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια τόσο της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη όσο και της στρατιωτικής στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, κάποιοι να θελήσουν να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV το πρωί της Πέμπτης (21/3) πραγματοποιήθηκε μεγάλη τηλεδιάσκεψη στην οποία στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα και συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα των παρελάσεων.

Όπως ανέφεραν οι αξιωματικοί, ειδικότερα στην Βόρεια Ελλάδα, η κατάσταση «μυρίζει» μπαρούτι…

Πιο αναλυτικά στην Αθήνα τουλάχιστον 850 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στα μέτρα ασφαλείας για την στρατιωτική παρέλαση, ενώ για την Θεσσαλονίκη 1.600 θα είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι θα βρίσκονται στα μέτρα ασφαλείας στην μαθητική παρέλαση.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, δίνοντας σαφές οδηγίες για το τι μέτρα πρέπει να παρθούν.

Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καταρχάς στα δρομολόγια των επισήμων, ενώ το ίδιο αυξημένα μέτρα θα πρέπει να υπάρξουν στις εξέδρες των επισήμων για κάποιους που θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις εξέδρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κατά μήκος των παρελάσεων θα υπάρχουν και εκεί αυξημένα μέτρα σε περίπτωση που κάποιοι συγκεντρωμένοι θα θελήσουν να αναπτύξουν σχέδιο για επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.