Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του «ροζ» κυκλώματος – Τι αποκαλύπτει 24χρονη: «Μου είπαν ότι ήταν η μόνη ευκαιρία να…»

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του «ροζ» κυκλώματος – Τι αποκαλύπτει 24χρονη: «Μου είπαν ότι ήταν η μόνη ευκαιρία να…»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του ροζ κυκλώματος. Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, πρόκειται για επιχειρήσεις άρτια οργανωμένες και με συνθήκες ανταγωνισμού.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι «από κάποιες κοπέλες που ζήταγαν να φωτογραφηθούν, κάποιες τις έστελνα στον Τ… (τον «εγκέφαλο» φωτογράφο). Από αυτές τις κοπέλες, κάποιες του έπιαναν συζήτηση ή μπορεί να τους είχε πει εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει και αυτή τη δουλειά. Ήξερα τι δουλειά κάνει ο Τ. Αλλά εγώ τον χρησιμοποιούσα ως φωτογράφο».

Στην ερώτηση για το αν τον ενοχλούσε που έκανε αυτή τη δουλειά απάντησε: «όχι δε με ενοχλούσε γιατί ήξερα ότι ήταν σοβαρός και κύριος».

Είναι ένας από τους τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι ψάρευαν κορίτσια για το ροζ κύκλωμα. Φέρονται να τις εντόπιζαν σε μπα,ρ καφετέριες, αλλά και στα social media. Τις έδειχναν στον φερόμενο αρχηγό, τον φωτογράφο. Εκείνος φέρεται να αποφάσιζε ποιες θα μπουν στην «επιχείρηση» που είχε στήσει.

Μια 24χρονη που έπεσε θύμα της «ροζ πλεκτάνης» ισχυρίζεται ότι της έλεγαν πως η δουλειά δεν είναι παράνομη και ότι είναι απόλυτα ασφαλής. Επιπλέον αποκαλύπτει ότι της έλεγαν ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία να βγάλει χρήματα. Στο σπίτι του αρχηγού γνώρισε την «Λίλα», «την «Φένια», την «Δανάη», την «Σοφία».

Ένας από τους κατηγορούμενους δήλωσε: «Του πήγαινα κάποιες κοπέλες, όχι πάρα πολλές κιόλας. Για να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις επαγγελματικές καλές, είτε για το book που θέλανε να φτιάξουν τα κορίτσια είτε για να δημοσιευθούν στο internet σε κάποια site».

«Είχαν πάει απολύτως με τη θέλησή τους. Δε μου έλεγαν οι κοπέλες τι θέλουν να κάνουν γιατί φοβόταν, δεν το λένε εύκολα ότι εγώ θέλω να πάω να κάνω β… τες. Μια κοπέλα μου είπε θέλω να έκανα αυτή τη δουλειά στην Ελβετία και τη Γερμανία και τη σύστησα στον “Κ”»., συνέχισε, ενώ για το αν γνώριζε εάν είχε άδειες για όλα αυτά, απάντησε πως τον είχε «διαβεβαιώσει ότι είναι κάτι ασφαλές».

Το κύκλωμα έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες μέσω μιας συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής. Πίεζαν κορίτσια να κάνουν πολλά ραντεβού μέσα σε 24 ώρες. Τις έστελναν σε γιατρούς. Τις διάλεγαν από φωτογραφίες. Έλεγαν ότι επενδύουν πάνω στα κορίτσια.

Ο φωτογράφος ισχυρίζεται μέσα από τα κρατητήρια ότι ο «ανταγωνισμός» οδήγησε στις συλλήψεις:

«Ουσιαστικά υπάρχουν δάκτυλοι αντιπάλων είναι σαν να έχετε ένα μαγαζάκι και έχουν και άλλοι μαγαζιά και ξεκινάς ένα μαγαζάκι και έμπαινε ο κόσμος στο δικό σου οι άλλοι δεν θα κάνανε κάτι για να το σταματήσουν αλλά δεν μπορούν να το φτάσουν;», λέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 31χρονος με το αρχικό Τ. που πήρε και αυτός τον δρόμο της φυλακής ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Μαζί Σου» ότι η πρώην του ήταν εκείνη τον κάρφωσε για να τον εκδικηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.