ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο οδηγός ταξί εξηγεί γιατί είπε «βγείτε έξω» στην αιμόφυρτη γυναίκα στη Βουλιαγμένης

Ο οδηγός ταξί εξηγεί γιατί είπε «βγείτε έξω» στην αιμόφυρτη γυναίκα στη Βουλιαγμένης

Για παρεξήγηση κάνει λόγο ο οδηγός ταξί που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στο Ελληνικό, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του.

«Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», δήλωσε για το περιστατικό ο αυτοκινητιστής, μιλώντας στο OPEN, και αφηγούμενος τα όσα συνέβησαν ανέφερε: «Μπαίνει μια κυρία μέσα που δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα “βγείτε έξω”, γιατί δεν ήξερα».

«Αυτά που είπα ήταν πάνω στο άγχος μου, πάνω στην τρέλα, τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος», εξήγησε, αναφορικά με τις δηλώσεις του που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί να εισηγείται την αφαίρεση της άδειάς του.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως όλα συνέβησαν αστραπιαία, την ώρα που περίμενε πελάτη με προγραμματισμένο ραντεβού. Η αντίδρασή του να ζητήσει από τη γυναίκα να κατέβει από το ταξί ήταν στην αρχή, χωρίς να έχει εικόνα του τι ακριβώς συνέβαινε.

«Τι να της πω εκείνη τη στιγμή; Δεν ήξερα τι έγινε. Έτρεξε, και λέω, τι γίνεται αυτή τη στιγμή; Και τότε βλέπω το αίμα. Και μάλιστα, το αίμα παντού, δηλαδή τι να κάνω; Τρελάθηκα», δήλωσε ακόμα, υπογραμμίζοντας πως όταν κατάλαβε την πραγματική διάσταση της κατάστασης προσπάθησε να βοηθήσει, όμως ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το λάθος του ήταν πως τρομοκρατήθηκε.

«Εκείνη τη στιγμή εγώ συγκλονίστηκα. Βλέπω πυροβολισμούς, βλέπω τη γυναίκα του, τι γίνεται; Δηλαδή, έχασα τον μπούσουλα», ανέφερε, ενώ σχολίασε πως όσοι τον επικρίνουν θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση του. «Τι θα κάνανε αυτοί; Μετά μπορείς να πεις πολλά πράγματα», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.