ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θρίλερ με την πτώση του 39χρονου: Κρατείται η σύντροφός του

Θρίλερ με την πτώση του 39χρονου: Κρατείται η σύντροφός του

Η υπόθεση με την πτώση ενός 39χρονου άντρα από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Νότια προάστια μετά από διαπληκτισμό με τη σύντροφό του εξελίσσεται σε θρίλερ. Ο άντρας νοσηλεύεται και η γυναίκα κρατείται.

Συγκεκριμένα και κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 39χρονος βρέθηκε από το μπαλκόνι στο κενό, κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα και από εκεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο ίδιο σπίτι ζει και η κοπέλα του με την οποία φαίνεται να καυγάδισαν.

Για το τι ακριβώς συνέβη και πώς ο 39χρονος σύντροφός της βρέθηκε στο κενό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η 32χρονη με καταγωγή από το Λίβανο.

Η κοπέλα εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης. «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου.

Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε. Η 32χρονη γυναίκα υποστηρίζει πως κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».

O 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο ενώ δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου. Η γυναίκα σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.