Νέα υπόθεση στη Ρόδο: Γυναίκα κατήγγειλε ότι τρεις άντρες την κακοποιούσαν και την εκβίαζαν

Νέα υπόθεση στη Ρόδο: Γυναίκα κατήγγειλε ότι τρεις άντρες την κακοποιούσαν και την εκβίαζαν

Την ώρα που η εισαγγελία Ρόδου ερευνά την υπόθεση του κακοποίησης και του εκβιασμού της ΕλένηςΤοπαλούδη από τρεις νεαρούς Ροδίτες έναν χρόνο πριν την δολοφονία της, σάλο προκαλεί στο νησί των Ιπποτών μία παρόμοια υπόθεση.

Γυναίκα 32 ετών μήνυσε τρεις Ροδίτες καθώς -όπως ισχυρίζεται- την κακοποιούσαν, την βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Όπως λέει η κοπέλα, γνώρισε τον έναν από αυτούς μέσω facebook η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ο εφιάλτης της κοπέλας ξεκίνησε όταν ο 50χρονος τη σύστησε τους δύο φίλους του.

Η ερωτική πράξη μεταξύ τους καταγράφηκε σε βίντεο και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Της έλεγαν ότι θα το ανεβάσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

Όπως λέει, τη βιντεοσκοπούσαν τέσσερις με πέντε φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μέχρι και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την εκβίαζε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της.

Έντρομη η κοπέλα είδε κάποια στιγμή τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε δυο «ροζ» βίντεο, που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», λέει η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

Οι τρεις Ροδίτες στις καταθέσεις τους, στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας από την Ασφάλεια Ρόδου, αρνούνται τις κατηγορίες.

Ο άνθρωπος, μάλιστα, που φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της υπόθεσης ισχυρίζεται ότι η 32χρονη ήταν εξωσυζυγική σχέση φίλου του. Μόνο που το όνομά του δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας για το αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι στους τρεις Ροδίτες.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.