ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή δικηγόρος που εμπλέκεται στη «μαφία των φυλακών» (φώτο)

Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή δικηγόρος που εμπλέκεται στη «μαφία των φυλακών» (φώτο)

Στη φυλακή οδηγείται η 45χρονη δικηγόρος η οποία απολογήθηκε για εμπλοκή στη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού.

Η δικηγόρος, η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μαζί με 65χρονο συνάδελφό της, μετά από ένταλμα του ανακριτή για συμμετοχή στην οργάνωση, αρνήθηκε τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.

Η 45χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε χρηματίσει συνήγορος του Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές είχε εκπονήσει σχέδιο απόδρασης μέσα από την αίθουσα δικαστηρίου στο Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου του αρχηγικού μέλους της Μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, Κλοντιάν Λεκοτσάϊ.

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται τώρα ο δεύτερος δικηγόρος ο οποίος σύμφωνα με τους συνηγόρους του θα αρνηθεί και αυτός τις κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.