Νεκρός βρέθηκε στον Έβρο 22χρονος φοιτητής – Προσπάθησε να διαφύγει από την Τουρκία

Νεκρός βρέθηκε στον Έβρο 22χρονος φοιτητής – Προσπάθησε να διαφύγει από την Τουρκία

Νεκρός βρέθηκε στον Εβρο 22χρονος πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία.

Ο φοιτητής το όνομα του οποίου είναι Μαχίρ Μετέ Κουλ έχει πέσει στα νερά του ποταμού στις 24 Μαρτίου, όταν αναποδογύρισε η βάρκα που τον μετέφερε μαζί με άλλους πρόσφυγες.

Ο νεαρός φοιτητής, που αναζητούνταν από τα τέλη Μαρτίου, αναγνωρίστηκε από τη μητέρα του και θα κηδευτεί στην Αθήνα, σύμφωνα με το e-evros.gr.

Η μητέρα του Ουνζιλέ Αράζ, επίσης πολιτική πρόσφυγας, ανέβηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου αναγνώρισε το γιο της.

Διώξεις από το καθεστώς Ερντογάν
Ο Κουλ ήταν φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Beykent της Κωνσταντινούπολης και προσπάθησε να εγκαταλείψει την Τουρκία καθώς είχε υποστεί διώξεις.

Είχε περάσει 10 μήνες στη φυλακή με κατηγορίες για τρομοκρατία λόγω της συμμετοχής του σε διαμαρτυρίες που διεξήχθησαν από την ομάδα Επαναστατική Νεολαίας στα Λύκεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ελληνικές αρχές δεν ήταν αισιόδοξες για την εξέλιξη των ερευνών και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.