ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο σκηνικό τρόμου στις φυλακές Κορυδαλλού – Μαστίγωμα κρατουμένων

Νέο σκηνικό τρόμου στις φυλακές Κορυδαλλού – Μαστίγωμα κρατουμένων

Νέο περιστατικό τρόμου με άγριο μαστίγωμα δύο νεαρών κρατουμένων, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στις ανεξέλεγκτες φυλακές Κορυδαλλού. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Δ’ πτέρυγα και θύματα ήταν ένας 33χρονος Ελληνας που είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες (σ.σ. κατηγορείτο ακόμη για παραβίαση περιορισμών διαμονής) κι ένας 27χρονος Αλβανός που είχε οδηγηθεί στην φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών. Ομάδα κρατουμένων άρχισε να κτυπά αλύπητα με μαστίγια φτιαγμένα από καλώδια τους δύο συγκρατούμενους τους οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του ξυλοδαρμού και των βασανιστηρίων σε βάρος των δύο νεαρών, όμως πάλι ερευνάται αν έχει σχέση με μέλη της αλβανικής μαφίας των φυλακών. Αν και η συγκεκριμένη μαφία έχει «βάση» σε άλλη πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εν λόγω συμβάν έρχεται σε συνέχεια 20 παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών εντός των φυλακών Κορυδαλλού, τους τελευταίους μήνες. Κι ανάμεσα σε αυτά τη δολοφονία τον Ιανουάριο του 36χρονου Αλμπέρ Μπάκο αλλά και την αιματηρή συμπλοκή, με σουγιάδες, πριν έναν μήνα στο Ψυχιατρείο που κόστισε την ζωή σε έναν κρατούμενο και τον τραυματισμό πολλών άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.