«Καταπέλτης» το δικαστήριο για τον Λαμιώτη δικηγόρο που ασελγούσε στο εγγόνι του (βίντεο)

«Καταπέλτης» το δικαστήριο για τον Λαμιώτη δικηγόρο που ασελγούσε στο εγγόνι του (βίντεο)

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον 69χρονο Λαμιώτη δικηγόρο που συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο για ασέλγεια σε βάρος της επτάχρονης εγγονής του.

Τα στοιχεία που είχαν προκύψει μετά την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αλλά και της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση ήταν αποκαλυπτικά για την δράση του 69χρονου δικηγόρου.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο δράστης είχε προφυλακιστεί ενώ σήμερα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας τον καταδίκασε σε 29 χρόνια κάθειρξης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία κυρία που πρόσεχε την επτάχρονη και τον εννέα ετών αδελφό της, μαζί με τον διευθυντή του σχολείου που πήγαινε το κορίτσι, κατήγγειλαν στις αρμόδιες αρχές πως η επτάχρονη έφερε σημάδια κακοποίησης.

Το κορίτσι επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου τους φόβους των εκπαιδευτικών, και παρουσίασε ως υπαίτιο τον παππού της.

Ο 69χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη φωνάζοντας στους δημοσιογράφους πως είναι αθώος και η αθωότητα του θα αποδειχθεί.

Ωστόσο τα ευρήματα της Ιατροδικαστικής έκθεσης από την κυρία Ακριβούση έκαναν ακόμη και τον δικηγόρο του Δημήτρη Κρούπη να τον εγκαταλείψει.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιατροδικαστική εξέταση το κορίτσι είχε σημάδια τρίβης στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτω από τα αδιάσειστα στοιχεία ανακρίτρια και εισαγγελέας τότε αποφάσισαν την προφυλάκιση του και σήμερα το δικαστήριο της Άμφισσας του επέβαλε 29 χρόνια κάθειρξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.