ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα λόγω χιονοπτώσεων στην Άρτα

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα λόγω χιονοπτώσεων στην Άρτα

Τα προβλήματα που είχαν προκληθεί λόγω χιονοπτώσεων από τα Πιστιανά μέχρι την Δαφνωτή, καθώς και στη Ροδαυγή εξαιτίας κατολίσθησης, αποκαταστάθηκαν.

Αρκετά χωριά της Άρτας ντύθηκαν τα τελευταία 24ωρα στα λευκά λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που έπληξε την ορεινή αλλά και την ημιορεινή περιοχή του νομού, δημιουργώντας όμως, εκτός από το ειδυλλιακό τοπίο και αρκετά προβλήματα.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου από το ύψος των Πιστιανών μέχρι τη Δαφνωτή όπου το ύψος του χιονιού έφτανε περίπου τα δέκα εκατοστά, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία αφού η πρόσβαση των οχημάτων ήταν αδύνατη.

Άμεση ήταν η επέμβαση του Δήμου Αρταίων που δια των υπηρεσιών του και υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου, υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Κέφη φρόντισε για το έργο του αποχιονισμού.

Μεγαλύτερο ήταν το ύψος του χιονιού στον κεντρικό δρόμο Άρτας-Τζουμέρκων, στο ύψος της Ροδαυγής, όπου στις 9 το πρωί διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία εξαιτίας κατολίσθησης.

Από τα μηχανήματα του Δήμου έγινε διάνοιξη της κεντρικής αρτηρίας και αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία, η οποία είχε αποκλειστεί για 40 λεπτά περίπου. Σημειώνεται πως αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.