ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επεισόδιο στις φυλακές Γρεβενών με τον Ροδίτη κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Επεισόδιο στις φυλακές Γρεβενών με τον Ροδίτη κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ο 21χρονος ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο στη Ρόδο φαίνεται ότι δημιουργεί προβλήματα στους σωφρονιστικούς και τους υπευθύνους του Καταστήματος Κράτησης Φελλίου Γρεβενών.

Σύμφωνα με την Espresso, o 21χρονος Ροδίτης μπλέκεται σε καβγάδες με τους συγκρατούμενούς του, μιλάει ειρωνικά στους φύλακες, με το τελευταίο περιστατικό να τον θέλει να ήπιε χλωρίνη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Αρχές έχουν ενημερωθεί για τη συμπεριφορά του 21χρονου και θεωρούν ότι δεν αποκλείεται να έχει απώτερο σκοπό. Οι εκτιμήσεις των υπευθύνων της φυλακής είναι ότι ο Ροδίτης “παίζει” τον διαταραγμένο, επιχειρώντας να δείξει πως πάσχει από ψυχική νόσο και να αναγκάσει με αυτόν τον τρόπο τις εισαγγελικές Αρχές να διατάξουν νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πάντως, σημειώνεται ότι η ανακρίτρια είχε ζητήσει έγκαιρα τα πορίσματα από τους ειδικούς για την ψυχική υγεία των δύο κατηγορουμένων για το άγριο φονικό που συντάραξε το πανελλήνιο.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο 21χρονος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με δύο άλλους κρατούμενους, λίγο αφότου είχε γυρίσει από το γραφείο της ανακρίτριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.