ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση: Εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίων στα Εξάρχεια πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση: Εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίων στα Εξάρχεια πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Νέα επιχείρηση για εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίων στα Εξάρχεια πραγματοποιεί από το πρωί της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ. μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη που οδήγησε σε κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, συλλήψεις πολλών αλλοδαπών και συγκέντρωση πλήθους στοιχείων προς εξέταση.

Το πρώτο από τα δύο κτήρια είναι κατά πληροφορίες παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού και τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 3 χρόνια.

Το δεύτερο κτήριο βρίσκεται επί της Ζωοδόχου Πηγής και το είχαν καταλάβει αντεξουσιαστές από τις 21 Απριλίου 2014.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά τις νέες δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στην οποία υποστήριξε ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο τα Εξάρχεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.