ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια – Το «οπλοστάσιο» που βρέθηκε στα υπό κατάληψη κτίρια

Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια – Το «οπλοστάσιο» που βρέθηκε στα υπό κατάληψη κτίρια

Σε τρεις συλλήψεις, δύο αλλοδαπών γυναικών και ενός Έλληνα και 68 προσαγωγές συνολικά, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της νέας επιχείρησής της που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων, σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη, καθώς και σε ένα διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κτίριο της οδού Ζωοδόχου Πηγής, όπου συνελήφθησαν μια Ιταλίδα και μια Γαλλίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο αντισφυξιογόνες μάσκες, 2 πυρσοί ναυτιλίας, καπνογόνο, 2 σφεντόνες, και 34 μεταλλικά σφαιρίδια. Σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παράλληλα, συνελήφθη κατά την διάρκεια επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε διαμέρισμα κοντά στον λόφο Στρέφη, 52χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, δραστηριοποιείτο συστηματικά στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων. Από την έρευνα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, καθώς και σε ένα ακόμη, στην ίδια πολυκατοικία, που χρησιμοποιείτο ως αποθηκευτικός χώρος των ναρκωτικών, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1 κιλού και 435 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 35 γρ., μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 9 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD και εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Ο 52χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σημειώνεται, τέλος, ότι οι 68 προσαγωγές αλλοδαπών έγιναν από κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη, στην οδό Μπουμπουλίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.