Αίγιο: Νέα τροπή με το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια – Γεννήθηκε νεκρό

Αίγιο: Νέα τροπή με το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια – Γεννήθηκε νεκρό

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με το νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, η 33χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Ρίο εξακολουθεί να αρνείται ότι εκείνη το γέννησε!

Οι ιατροδικαστές που έκαναν νεκροτομή στο νεογνό, διαπίστωσαν ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της κύησης και ήρθε νεκρό στον κόσμο στις 34 εβδομάδες, δηλαδή στους οκτώμισι μήνες, ενώ ήταν νεκρό δύο ημέρες πριν βρεθεί. Ίχνη κάκωσης που να πιστοποιούν εγκληματική ενέργεια δεν βρέθηκαν στο άτυχο αγοράκι, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα λύσουν τις τελευταίες απορίες για τις συνθήκες του θανάτου.

Στο μεταξύ, η γυναίκα που πήγε με αιμορραγία και εμφανή σημάδια τοκετού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, επιμένει ότι το βρέφος δεν ήταν δικό της κι ότι η ίδια απέβαλλε. Παραδέχεται, όμως, ότι αυτό συνέβη στην 34η εβδομάδα κύησης, χωρίς να εξηγεί τι απέγινε το έμβρυο. Η 33χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οι αστυνομικοί δεν έχουν αμφιβολία ότι εκείνη ήταν η μητέρα του μωρού, ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για να το επιβεβαιώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο «κάδρο» της έρευνας βρίσκεται και η μητέρα της 33χρονης, καθώς η ίδια δεν θα μπορούσε να πετάξει στον κάδο το νεογέννητο λόγω της κατάστασής της. Και εκείνη, όμως, αρνείται κάθε σχέση με την τραγική υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος μητέρας και κόρης, όχι όμως για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.