ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ καταγγέλλεται από το «περιβάλλον» του Κ.Καραμανλή για τις διαρροές στην υπόθεση «Πυθία»

Ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ καταγγέλλεται από το «περιβάλλον» του Κ.Καραμανλή για τις διαρροές στην υπόθεση «Πυθία»

Ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ καταγγέλλουν οι «καραμανλικοί», με αφορμή τις τελευταίες διαρροές για το θέμα της «Πυθίας».

Η υπόθεση «Πυθία» έχει αρχειοθετηθεί, καθώς δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι μάρτυρες και ως εκ τούτου καμία δίκη για την «Πυθία» δεν διεξάγεται την Παρασκευή.

Η δίκη που είχε προγραμματιστεί ήταν για τις υποκλοπές και το πιθανότερο σενάριο είναι η αναβολή της, αφού δεν έχει βρεθεί βασικός μάρτυρας.

Οι «καραμανλικοί» τονίζουν πως ο «φάκελος Πυθία» πήγε στη δικαιοσύνη όχι επί διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, αλλά επί θητείας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και με αρχηγό της ΕΥΠ τον πρέσβη Κώστα Μπίκα.

Υπογραμμίζουν επίσης πως το τρίτο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι έγγραφο της εσωτερικής αλληλογραφίας του τότε Διοικητή της ΕΥΠ Ι. Κοραντή με τον αείμνηστο Γιάννη Αγγέλου διευθυντή του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, επισημαίνουν δε ότι το έγγραφο αυτό δεν αναιρεί τα προηγούμενα.

Προβληματισμοί, πάντως, για τις συγκεκριμένες διαρροές υπάρχουν και στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, μεταξύ άλλων, επιχειρείται να εμπλακεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.