ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λέσβος: 13 χρόνια κάθειρξη σε 79χρονο γιατί πυροβόλησε Σύρο

Λέσβος: 13 χρόνια κάθειρξη σε 79χρονο γιατί πυροβόλησε Σύρο

Κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χίου στον 79χρονο από τη Μόρια, ο οποίος τον Ιούλιο του 2018 είχε πυροβολήσει 15χρονο τότε Σύρο παράνομο μετανάστη-πρόσφυγα με κυνηγετική καραμπίνα, που είχε μπει μέσα στο σπίτι του, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στα κάτω άκρα.

Το δικαστήριο, έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέα και καταδίκασε το δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε άμυνα και ότι το έγκλημα διαπράχθηκε εν βρασμώ ψυχής.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 79χρονος πυροβόλησε το 15χρονο Σύρο μπροστά στα μάτια των γονιών του και του ανήλικου αδελφού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια είχε φύγει από τον καταυλισμό κατά τα επεισόδια που είχαν τότε προηγηθεί ανάμεσα σε αραβόφωνους και Αφγανούς προκειμένου να προστατευθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.