Θεσσαλονίκη: Δείτε τη στιγμή που περιπολικό πέφτει σε περίπτερο κατά τη διάρκεια καταδίωξης (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Δείτε τη στιγμή που περιπολικό πέφτει σε περίπτερο κατά τη διάρκεια καταδίωξης (βίντεο)

Ενα περιπολικό έπεσε πάνω σε περίπτερο, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στη Θεσσαλονίκη.

Περιπολικά καταδίωξαν ληστή, που έτρεχε για να διαφύγει, χωρίς να τα καταφέρει τελικά. Κάποια στιγμή, αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ επιχείρησε να «κόψει» τον δρόμο στον ληστή, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης αλλά έπεσε πάνω στο περίπτερο που βρίσκεται στην Οδό Εγνατία. Ο ληστής έπεσε, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει, αλλά τον συνέλαβαν έπειτα από λίγα μέτρα.

Η στιγμή που το περιπολικό έπεσε στο περίπτερο


Ευτυχώς, την ώρα που συνέβη το περιστατικό, λίγο μετά τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, το περίπτερο ήταν κλειστό. Ομως, προκλήθηκαν ζημιές και καταστράφηκε ολοσχερώς ένα ψυγείο. Αστυνομικοί άφησαν ένα σημείωμα που εξηγούσαν τι είχε συμβεί, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν γλίτωσε την ταλαιπωρία. Αρχικά, την Τετάρτη ξενύχτησε στο περίπτερο, αφού δεν μπορούσε να αφήσει το ψυγείο ανοιχτό, ούτε να μαζέψει τα πράγματα γιατί έπρεπε να περιμένει πραγματογνώμονα.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, αρχικά πήγε στην Τροχαία, όπου ενημερώθηκε τι είχε συμβεί στην καταδίωξη, στη συνέχεια στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ξανά στην Τροχαία και από εκεί τον παρέπεμψαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να αποζημιωθεί. Εκεί όμως του είπαν πως είναι αναρμόδιοι και τον έστειλαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Grtimes!

Οι ζημιές στο περίπτερο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.