Ξανά σε λειτουργία το «Mall» από τις 10:30 το βράδυ

Ξανά σε λειτουργία το «Mall» από τις 10:30 το βράδυ

  Σε νεώτερη ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από το «The Mall Athens», αναφέρεται ότι ολοκληρώθηκαν, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, όλες οι προβλεπόμενες έρευνες και διαδικασίες, που αφορούσαν στον άμεσο χειρισμό του συμβάντος.

  Αναφορικά με τα δύο μέλη της υπηρεσίας ασφάλειας που τραυματίστηκαν ελαφρά, έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους.

  Σχετικά με το εσωτερικό του κτιρίου, σημειώθηκαν υλικές ζημιές περιορισμένης κλίμακας μόνο στο επίπεδο 1. Στην παρούσα φάση έχει ολοκληρωθεί ενδελεχής έλεγχος και όλοι οι χώροι του κτιρίου είναι απόλυτα ασφαλείς.

  «Στο πλαίσιο αυτό, το εμπορικό κέντρο θα επανέλθει σε ομαλή επιχειρησιακή λειτουργία από σήμερα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 22.30» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.