ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσαν οι ΗΠΑ για την Ελλάδα!

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσαν οι ΗΠΑ για την Ελλάδα!

Tαξιδιωτική οδηγία εκδόθηκε από τις ΗΠΑ προς τους πολίτες της για να προσέχουν ιδιαίτερα τιις μετακινήσεις τους στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, να μεριμνήσουν για την προσωπική τους ασφάλεια, και να μην επισκέπτονται την περιοχή του The Mall μετά την έκρηξη βόμβας που συνέβη χθες το πρωί εκεί.

«Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την περιοχή του “Mall” μέχρι νεωτέρας. Ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, να έχουν επίγνωση όσων συμβαίνουν στο περιβάλλον τους, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών εκδηλώσεων, να παρακολουθούν τις ειδήσεις από τους τοπικούς σταθμούς για ενημερώσεις και να καταγγέλλουν περιστατικά βίας που στοχεύουν στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ή στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

«Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να διατηρήσουν  ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχύσουν την προσωπική τους ασφάλεια», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Κάπως υπερβολικά, τα παραπάνω, αλλά οι Αμερικανοί φροντίζουν να λαμβάνουν πάντα τις μέγιστες προφυλάξεις. Μόνο στην Βεγγάζη κάποιος ξέχασε να στείλει ανακοίνωση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.