Νέοι διάλογοι «φωτιά» από τη μαφία των φυλακών – Tο σχέδιο με δηλητηρίαση Αλβανού κρατούμενου (βίντεο)

Νέοι διάλογοι «φωτιά» από τη μαφία των φυλακών – Tο σχέδιο με δηλητηρίαση Αλβανού κρατούμενου (βίντεο)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του συνεργού του εγκέφαλου της συμμορίας της μαφίας των φυλακών, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός του μέσα στη Δ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού δεν οφείλεται σε ναρκωτικά αλλά σε στραγγαλισμό.

Η αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου παρουσίασε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τους διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα στον Αλβανό «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών και άλλους κακοποιούς.

Στους συγκεκριμένους διαλόγους γίνεται αναφορά στο σχέδιο με το δηλητήριο που είχε σκοπό να εφαρμόσει ο Αλβανός κακοποιός, βάσει του οποίου θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του συνεργού του και να αποδώσει τη δήθεν δηλητηρίαση στον καταδικασμένο για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο.

Α: Αύριο, έλα εδώ. Φτιάχνω ένα χαρτί προς εισαγγελέα.

Β: Ναι, για τη ζωή σου.

Α: Για τη ζωή μου. Να μην έχουμε την τύχη του Τούσα και των άλλων.

Β: Να γράψω ό,τι χρειάζεται να γράψω μέσα;

Α: Ναι, καν’το.

Β: Εντάξει, θα στο κάνω. Θα… μετά τους αλλεπάλληλους θανάτους στις φυλακές Κορυδαλλού και από πληροφορίες που έλαβα ότι πρόκειται για δηλητηρίαση του μάρτυρα που είχα προτείνει στην υπόθεση της δίκης Ζαφειρόπουλου, Τούσα Μπαρντίλ καθώς και του ατόμου που είχε προσπαθήσει να με δηλητηριάσει… εεε τον Αύγουστο του… πότε ήταν;

Β: Και θα πρέπει να δούμε αν το δηλητήριο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του που είπες εσύ, αν και εντάξει πολλά είδη δηλητηρίων μπορεί να υπάρχουν, δεν είναι μόνο ένα.

Α: Δεν έχουμε πρόβλημα, γιατί υπάρχει παρακολούθηση τηλεφώνων με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, που λέει, κοίτα το δηλητήριο να είναι το ίδιο που κρατάει ο Κλόντις, για να φαίνεται ότι τον σκότωσα εγώ, όχι οι άλλοι.

Οι Αρχές, πάντως, ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του Τούσα να κρύβεται ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών, καθώς διαφώνησαν στα όσα έπρεπε να πει το θύμα στη δίκη Ζαφειρόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.