Βίντεο: Ο «Άτλαντας» τους «φόρεσε» χειροπέδες – Μυρίστηκε την ηρωίνη μέσα στην μπαταρία του αυτοκινήτου!

Βίντεο: Ο «Άτλαντας» τους «φόρεσε» χειροπέδες – Μυρίστηκε την ηρωίνη μέσα στην μπαταρία του αυτοκινήτου!

Χωρίς τον… Άτλαντα, τον διάσημο αστυνομικό σκύλο της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Σερρών υπολόγιζε ένας 48χρονος έμπορος ναρκωτικών που επιχείρησε να περάσει στη χώρα από τη Βουλγαρία σημαντική ποσότητα ναρκωτικών καλά κρυμμένη στο όχημα του.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα ο 48χρονος πραγματοποίησε διέλευση προς την Ελλάδα και ακολούθησε τυπικός αστυνομικός έλεγχος. Όπως εξήγησε ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας Πέτρος Τάνος, η αποκάλυψη της ποσότητας ναρκωτικών δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη συνδρομή του Άτλαντα.

«Όταν ο σκύλος διαπίστωσε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο, η μπαταρία του οχήματος έπρεπε να αποσυναρμολογηθεί ώστε να βρεθούν τα ναρκωτικά. Χωρίς τον σκύλο αυτό δεν θα ήταν δυνατό», επισήμανε ο κ. Τάνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.