ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θάνατος-μυστήριο στου Παπάγου – Τα ουρλιαχτά της 26χρονης και ο τσακωμός πριν τη μοιραία πτώση

Θάνατος-μυστήριο στου Παπάγου – Τα ουρλιαχτά της 26χρονης και ο τσακωμός πριν τη μοιραία πτώση

Όλα τα ενδεχόμενα εξακολουθεί να εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την πτώση 26χρονης από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στου Παπάγου το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, καθώς όσο περνούν οι ώρες πληθαίνουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως το δημοσιότητας.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μιλώντας στο star.gr, δήλωσε πως γύρω στις 22:00 είδε ένα αυτοκίνητο να σταματά ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα βγήκε από αυτό σε έξαλλη κατάσταση, ουρλιάζοντας, όπως υποστηρίζει. Αμέσως κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο οδηγός, ο οποίος άρχισε να την κυνηγά.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας επέστρεψε αναστατωμένος και της είπε πως είναι ο αδελφός της κοπέλας και πως την είχε χάσει. «Δεν ξέρω πού είναι» φέρεται να είπε.

Η κοπέλα, φτάνοντας στο αδιέξοδο, όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, φαίνεται ότι δεν είχε πού να πάει και ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα της πολυκατοικίας στον τρίτο όροφο. Το διαμέρισμα ήταν άδειο. Η ιδιοκτήτρια το νοίκιαζε μέσω Airbnb.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, άκουσε θόρυβο από το σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν τον έλεγχο του σπιτιού. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η 26χρονη βρέθηκε στο κενό και έχασε τη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.