ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεαρή κοπέλα από τον Τύρναβο ήπιε ποσότητα χλωρίνης με σκοπό να αυτοκτονήσει

Νεαρή κοπέλα από τον Τύρναβο ήπιε ποσότητα χλωρίνης με σκοπό να αυτοκτονήσει

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στον Τύρναβο όταν το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε ότι μια νεαρή κοπέλα ήπιε ποσότητα χλωρίνης, με σκοπό να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με το larissanet, καθώς ο χρόνος πίεζε, οι συγγενείς της κοπέλας αποφάσισαν να μην περιμένουν το ασθενοφόρο και να τη μεταφέρουν οι ίδιοι στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα που επιχείρησε να αυτοκτονήσει διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, όπου οι γιατροί της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λάρισας
Παρά ταύτα, υπό το φόβο επιδείνωσης, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας αποφάσισαν να ζητήσουν τη διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο εφημέρευε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ποσότητα χλωρίνης που κατανάλωσε η νεαρή κοπέλα δεν ήταν μεγάλη, όμως ήταν ικανή για να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα στην απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.