Kατέληξε ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο αστυνομικού μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου

Kατέληξε ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο αστυνομικού μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου

Κατέληξε ο 23χρονος άντρας που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό όπλο Αστυνομικού συνοδού μέσα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο 23χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ολα ξεκίνησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρίου. Ο 23χρονος που είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε από Αστυνομικούς χθες τραυματισμένος στην περιοχή της Ξερόλακκας, μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να οδηγηθεί στη Ψυχιατρική Κλινική για ιατρική γνωμάτευση.

Σύμφωνα με το tempo24.news, σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και αμέσως εισήχθη στη ΜΕΘ διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο πατέρας του αυτόχειρα φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του Αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.