Ηλεία: Φρίκη δίχως τέλος – Θείος και αδερφός κακοποιούσαν ανήλικη

Ηλεία: Φρίκη δίχως τέλος – Θείος και αδερφός κακοποιούσαν ανήλικη

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ηλείας από ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ακόμη και στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση προκάλεσε η περίπτωση μιας ανήλικης κοπέλας από χωριό της Ηλείας που φέρεται ότι έπεφτε θύμα βιασμού από τον αδελφό της και τον θείο της!

Η κοπέλα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», είναι σήμερα 16 ετών και διαμένει σε χωριό της Ηλείας.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές προκύπτει ότι από την ηλικία των 13 -δηλαδή τα τρία τελευταία χρόνια- βιώνει δραματικές στιγμές.

Πέρα από τους βιασμούς, η κοπέλα φέρεται ότι έπεφτε θύμα ξυλοδαρμών και από μικρότερη ηλικία.

Συστηματικοί βιασμοί από αδελφό και θείο

Συγκεκριμένα, ο κατά δυο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της φέρεται ότι τη βίαζε από όταν εκείνος ήταν 15 και εκείνη 13.

Η σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας ωστόσο δεν σταματούσε εκεί.

Σύμφωνα με την «Πατρίς», ρόλο – δημίου για την κοπέλα διαδραμάτιζε και ο θείος της, ο οποίος επίσης φέρεται ότι τη βίαζε συστηματικά.

Πρόκειται για τον αδελφό του πατέρα της, ο οποίος διαμένει στο ίδιο χωριό και είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών.

Η 16χρονη το «έσκασε» από το σπίτι

Κατά τις ίδιες πηγές, η συγκλονιστική υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν από λίγες ημέρες, όταν ο πατέρας της 16χρονης απευθύνθηκε στις Αρχές, δηλώνοντας την εξαφάνισή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας της απηύθυνε έκκληση για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του, δίχως ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί αν η κόρη του τον ενημέρωσε για τους βιασμούς και τον εφιάλτη που βίωνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.