ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καρέ-καρέ ο εμπρησμός καφετέριας στα Άνω Λιόσια (βίντεο)

Καρέ-καρέ ο εμπρησμός καφετέριας στα Άνω Λιόσια (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο από τον εμπρησμό καφετέριας τα ξημερώματα της Τετάρτης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook κυκλοφόρησαν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καφέ «Σχοινοβάτη»που βρίσκεται στο κέντρο των Άνω Λιοσίων, τα οποία δείχνουν καρέ-καρέ τη στιγμή που οι άγνωστοι βάζουν φωτιά στην καφετέρια.

Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε 3 άτομα να κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο και να κατευθύνονται προς το κατάστημα με 3 μπιτόνια βενζίνης ανά χείρας.

Η φωτιά που τύλιξε το μαγαζί κατέστρεψε τον εσωτερικό χώρο αλλά και αρκετές καρέκλες στην έξω πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το cityface.gr η πυρκαγιά ευτυχώς περιορίστηκε σύντομα και δεν επεκτάθηκε σε διπλανά μαγαζιά και σπίτια, ωστόσο ήταν αρκετή προκειμένου να κάνει στάχτη το εν λόγω καφέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.