ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα στη Μεταμόρφωση – Απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη διπλανού φούρνου (φωτο)

Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα στη Μεταμόρφωση – Απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη διπλανού φούρνου (φωτο)

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Alpha Bank σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το πρωί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Αρβανίτου και Παπανδρέου.

Οι ληστές ήταν καλά οργανωμένοι και οπλισμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος από κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δύο μεγάλες εκρήξεις και στη συνέχεια ένας μεγάλος κρότος. Οι δύο εκρήξεις ήταν τα ΑΤΜ που ανατινάχθηκαν και ο κρότος ήταν ένα αυτοκίνητο που «μπούκαρε» μέσα στην τζαμαρία της τράπεζας.

Δίπλα στην τράπεζα υπάρχει ένας φούρνος, στον οποίο εργαζόταν ο ιδιοκτήτης. Ο τελευταίος φέρεται να βγήκε στον δρόμο για να δει τι έχει συμβεί. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους κακοποιούς, οι οποίοι τον απείλησαν με όπλο για να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι κάτοικοι πετάχτηκαν μέσα στον ύπνο τους και έντρομοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από το σημείο, αμέσως μετά την έλευση της αστυνομίας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.