Κρατούσαν φυλακισμένους 74 αλλοδαπούς σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες – Ζητούσαν λύτρα

Κρατούσαν φυλακισμένους 74 αλλοδαπούς σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες – Ζητούσαν λύτρα

Συνολικά 74 αλλοδαπούς βρήκαν φυλακισμένους σε παλιές αποθήκες αστυνομικοί που έκαναν έφοδο το πρωί του Σαββάτου. Οι δράστες ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην Παλιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος Αγίου Βασιλείου. Εκεί εντόπισαν και απελευθέρωσαν 74 αλλοδαπούς, τους οποίους κρατούσαν οι δράστες, απαιτώντας χρηματικά ποσά από τους ίδιους ή λύτρα από τους συγγενείς τους, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στη συνέχεια, τους μετέφεραν στις αποθήκες, όπου τους κρατούσαν φυλακισμένους. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών αλλοδαπών στην υπόθεση, σε βάρος των οποίων- όπως και τριών συνεργών τους- σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγό με το οποίο είχαν μεταφέρει τους 74 ανθρώπους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.