ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τεράστιες ζημιές στην τράπεζα στο Χαϊδάρι – Ταυτόχρονες επιθέσεις σε Βύρωνα, Καισαριανή (φωτο)

Τεράστιες ζημιές στην τράπεζα στο Χαϊδάρι – Ταυτόχρονες επιθέσεις σε Βύρωνα, Καισαριανή (φωτο)

Τρεις σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε τράπεζες και σε κατάστημα ΕΛΤΑ, σε Χαϊδάρι, Βύρωνα και Καισαριανή, πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής (19/05).

Συγκεκριμένα, στις 03:00 ομάδα αγνώστων εξαπέλυε επίθεση στο υποκατάστημα της Eurobank, στην λεωφόρο Αθηνών 364 στο Χαϊδάρι, σπάζοντας με βαριοπούλες τα τζάμια και το ΑΤΜ, ενώ πέταξαν και γκαζάκια στην είσοδο.


Μια άλλη ομάδα προξένησε φθορές με βαριοπούλες στους υαλοπίνακες και την οθόνη του ΑΤΜ, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος 141 στο Βύρωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιθέσεις δεν σταμάτησαν εκεί
Δέκα λεπτά αργότερα, πιθανόν οι ίδιοι που προξένησαν τις φθορές στο Βύρωνα, έσπασαν την οθόνη του ΑΤΜ που είναι τοποθετημένο έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Αδριανουπόλεως 45 στην Καισαριανή. Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.