ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε στρατιωτικός όλμος στο ρέμα της Τούμπας

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε στρατιωτικός όλμος στο ρέμα της Τούμπας

Αποκλεισμένη είναι από το πρωί περιοχή της Τούμπας γιατί βρέθηκε στρατιωτικός όλμος.

Όπως αναφέρει το thestival ένας στρατιωτικός όλμος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο ρέμα της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες έχουν αποκλείσει το χώρο και δφεν επιτρέπουν σε κόσμο να πλησιάζει.

Ειδικό κλιμάκιο του Ελληνικού Στρατού βρίσκεται επίσης στο σημείο προκειμένου να απομακρύνει τον όλμο με ασφάλεια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται βλήμα σε κατοικημένη περιοχή.

Πριν από δύο μήνες ένας 63χρονος έχει βγει για κυνήγι στη Λαμία όταν ξαφνικά εντόπισε ένα βλήμα απο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρελθόν ένα στρατιωτικό βλήμα εντοπίστηκε σε χωράφι, μεταξύ Κουφαλίων και της Παλαιάς Πέλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.