ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τι έγραψε ο άντρας στο σημείωμα που άφησε πίσω του

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τι έγραψε ο άντρας στο σημείωμα που άφησε πίσω του

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία περιγράφει στο σημείωμα που άφησε ο άντρας που σήμερα βρέθηκε κρεμασμένος στην Καλογρέζα. Ο 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Στο σημείωμα που άφησε περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε 4 άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του κάνουν μαύρη τη ζωή.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.