ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρίκαλα: 42χρονος μαχαίρωσε την γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητό τους

Τρίκαλα: 42χρονος μαχαίρωσε την γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητό τους

Με σημαντική καθυστέρηση κατήγγειλε στην Ασφάλεια Τρικάλων τον σύζυγό της που την μαχαίρωσε κατά την διάρκεια έντονου διαπληκτισμού στέλνοντας τη στο νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Κυριακής, μια 39χρονη. Ωστόσο, ο οξύθυμος 42χρονος συνελήφθη πριν εκπνεύσουν τα χρονικά περιθώρια του αυτοφώρου.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν το ζευγάρι -που είναι γνωστό για τους ομηρικούς καυγάδες του- βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του άνδρα στον λόφο του Προφήτη Ηλία. Εκεί, άρχισαν να λογομαχούν έντονα και ο 42χρονος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα μαχαίρι και να το καρφώσει στο μηρό της συζύγου του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρ’ όλο που πλημμύρισε στο αίμα και σφάδαζε από τους πόνους, η 39χρονη γυναίκα δεν κάλεσε ασθενοφόρο, ούτε έκανε καταγγελία, παρά αρκετές ώρες αργότερα! Πάντως, ο 42χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής και οδηγήθηκε την Δευτέρα στην εισαγγελέα, η οποία του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.