ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Άγνωστοι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Περιστέρι (φωτο)

Άγνωστοι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Περιστέρι (φωτο)

Εκτεταμένες καταστροφές στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Περιστέρι, προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με το peristerinews, οι δράστες επιτέθηκαν στο κεντρικό περίπτερο της ΝΔ που βρίσκεται επί της Παναγή Τσαλδάρη, σπάζοντας τη ξύλινη κατασκευή και καταστρέφοντας αφίσες και προεκλογικό υλικό που βρισκόταν στο εσωτερικό του.


Η επίθεση εξόργισε τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, καθώς πραγματοποιήθηκε μόλις μια ημέρα πριν τη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση -αύριο, Τετάρτη- με την ομιλία του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Περιστέρι.

«Αύριο τους απαντάμε στο Περιστέρι»
Μιλώντας στο thepost.news ο πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ Δημήτρης Μαυροειδάκος έκανε λόγο για «αριστερό παρακράτος» το οποίο «αντιλαμβάνεται πως φτάνει στο τέλος του. Αύριο τους απαντάμε στο Περιστέρι και την Κυριακή τους στέλνουμε από εκεί που ήρθαν» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη, ομάδα αγνώστων βανδάλισε το εκλογικό κέντρο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.