Την επίθεση με μπογιές στην Βουλή την έκανε ο… Ρουβίκωνας για τον Κουφοντίνα

Την επίθεση με μπογιές στην Βουλή την έκανε ο… Ρουβίκωνας για τον Κουφοντίνα

«Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει, από το σύνολο σχεδόν του αναρχικού κινήματος και άλλων επαναστατικών δυνάμεων σειρά δράσεων και επιθετικών ενεργειών ως υποστήριξη στον δίκαιο αγώνα του κομμουνιστή απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο συναγερμός στη Βουλή σήμανε το μεσημέρι, όταν μία ομάδα περίπου 25-30 ατόμων ανέβηκε την οδό Όθωνος και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα σκαλιά του Αγνώστου Στρατιώτη.

Από εκεί, πολύ γρήγορα, ανέβηκαν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, πέταξαν δύο καπνογόνα, ενώ έριξαν και κόκκινες και μαύρες μπογιές στους τοίχους του κτηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής έχει γίνει προσαγωγή ενός ατόμου, το οποίο οδηγήθηκε και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.