ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένοπλος σκόρπισε τον τρόμο στα Εξάρχεια – Πυροβόλησε σε σημείο γεμάτο κόσμο

Ένοπλος σκόρπισε τον τρόμο στα Εξάρχεια – Πυροβόλησε σε σημείο γεμάτο κόσμο

Μια ακόμη φορά που η ανομία αποδεικνύεται ο Νόμος στα Εξάρχεια! Ένας ανεξέλεγκτος πιστολέρο έκανε άνω – κάτω τους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων, το βράδυ της Τρίτης.

Ο άγνωστος κυκλοφορούσε με το όπλο σε κοινή θέα περίπου από τις 20:30, χωρίς να τον… ενοχλεί κανείς!

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτες μάρτυρες λένε πως όποιος επιχειρούσε να περάσει από την πλατεία στα Εξάρχεια, άκουγε τις προειδοποιήσεις για τον «πιστολέρο» που κινούνταν στους γύρω δρόμους, μέχρι που κάποια στιγμή ο άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ!

Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε στην γωνία της Μπενάκη με την Μεταξά, ένα σημείο με πολλά μαγαζιά και πολύ κόσμο εκείνη την ώρα στους γύρω δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μια δεύτερη ομάδα ατόμων τον κυνήγησαν. Ένας από αυτούς φέρεται επίσης να είχε στο χέρι του όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.