ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα μηνύματα με τους δολοφόνους δίνουν τις απαντήσεις

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα μηνύματα με τους δολοφόνους δίνουν τις απαντήσεις

Τις απαντήσεις από τα κεντρικά του facebook περιμένει η ανακρίτρια Ρόδου για να κλείσει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στους έξι μήνες που διαρκεί η έρευνα.

Τα μηνύματα στο messenger της άτυχης φοιτήτριας θα δείξουν τις τελευταίες συνομιλίες της κυρίως με τον Αλβανό κατηγορούμενο.Θα δείξουν αν η κοπέλα γνώριζε ότι στο μοιραίο ραντεβού θα ήταν και ο Έλληνας.

Συγκλονίζει η μητέρα της

Χθες Τρίτη (21/05) η Ελένη Τοπαλουδη θα γιόρταζε… Οι γονείς της με πόνο καρδιάς τέλεσαν τρισάγιο στο Διδυμότειχο.

«Όταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό.

Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει» ανέφερε η μητέρα της, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν γυρνάει πίσω η Ελένη. Αυτό είναι το κακό. Κάθε μέρα είναι δύσκολη και οι γιορτινές είναι ακόμη πιο δύσκολες», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Στη Ρόδο κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας

Την ίδια στιγμή, στη Ρόδο βρίσκεται κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Είναι σε εξέλιξη και η έρευνα για τους δύο αξιωματικούς που είδαν την Ελενη Τοπαλούδη τη βραδιά που πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιμένουν ότι το κορίτσι ανησυχούσε μόνο για ένα «ροζ» βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.