ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΛ.ΑΣ.: Έκτακτα μέτρα ενόψει εκλογών – Φόβοι για επιθέσεις σε εκλογικά κέντρα

ΕΛ.ΑΣ.: Έκτακτα μέτρα ενόψει εκλογών – Φόβοι για επιθέσεις σε εκλογικά κέντρα

Έκτακτα μέτρα πρόκειται να λάβει η ΕΛ.ΑΣ. το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει ο φόβος για καταδρομικές επιθέσεις στα κέντρα που θα διεξάγονται οι εκλογές 2019 για το ζήτημα της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Προκειμένου, να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, πραγματοποιήθηκε χθες τηλεδιάσκεψη υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλο, µε συµµετέχοντες όλους τους αστυνοµικούς διευθυντές της χώρας.

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν τη δημιουργία κλοιού ασφαλείας στα κυβερνητικά κτίρια της χώρας, αλλά και διπλές ζώνες περιπολιών στα περίπτερα των υποψηφίων και στα εκλογικά κέντρα, ενώ η μεγαλύτερη ανησυχία παρατηρείται για τα εκλογικά κέντρα στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Αυτοψία» του αρχηγού στο κέντρο της Αθήνας ενόψει εκλογών

Ο αρχηγός του Σώματος, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικά «αυτοψία» χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε σχεδόν απ’ όλα τα εκλογικά περίπτερα των υποψηφίων.

Πάντως εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τα επιχειρησιακά αντανακλαστικά των αστυνομικών δυνάμεων στις καταδρομικές επιθέσεις. Μάλιστα η ΕΔΕ που διατάχθηκε για την πλημμελή αντίδραση στην επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή, ανατέθηκε σε αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος θα καλέσει για κατάθεση τους αρμόδιους αξιωματικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο «µικροσκόπιο» πρόκειται να µπει έγγραφο της κρατικής ασφάλειας που προειδοποιούσε για χτύπημα στο Κοινοβούλιο, όπως και ανάλογο έγγραφο που είχε συνταχθεί από τον φρούραρχο της Βουλής. Το ερώτηµα είναι γιατί οι δύο προειδοποιήσεις δεν ελήφθησαν υπόψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.