ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χανιά: Καταδικάστηκε η μάνα και ο πατριός που κούρεψαν γουλί την 15χρονη κόρη τους

Χανιά: Καταδικάστηκε η μάνα και ο πατριός που κούρεψαν γουλί την 15χρονη κόρη τους

Καταδικάστηκαν η μητέρα και ο πατριός από τα Χανιά που είχαν κουρέψει γουλί την 15χρονη κόρη τους, για να την τιμωρήσουν.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το ζευγάρι που με την πρωτοφανή πράξη κακοποίησης εις βάρος της ανήλικης μαθήτριας, σόκαρε όλη την Ελλάδα και διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Η επιμέλεια των δύο τους παιδιών, τους είχε αφαιρεθεί ήδη μετά από τη σύλληψη τους.

Η αποκάλυψη της κακοποίησης των δύο ανηλίκων στα Χανιά

Η υπόθεση της κακοποίησης των δύο ανήλικων παιδιών, μιας 15χρονης και ενός 13χρονου «ήρθε στο φως» όταν το κορίτσι πήγε στο σχολείο με σημάδια κακοποίησης, τα οποία προσπαθούσε να κρύψει, φορώντας κουκούλα.

Η κοπέλα αποκάλυψε σε μία καθηγήτριά της, ότι η μητέρα και ο πατριός της την είχαν κουρέψει γουλί και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, όμως, εκείνη έσπασε την πόρτα για να μπορέσει να πάει στο σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, και ο 13χρονος αδελφός της αποκάλυψε, ότι έπεφτε κι εκείνος θύμα σωματικής βίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.