Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Μοσχάτο: 43χρονος «πούλησε» έρωτα σε 14χρονη και την οδήγησε σε αυτοκτονία! (upd)

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Μοσχάτο: 43χρονος «πούλησε» έρωτα σε 14χρονη και την οδήγησε σε αυτοκτονία! (upd)

(Ανανέωση 20.00) Βαριά ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ασκήθηκε στον 43χρονο για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία για τα εξής αδικήματα: Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα), κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Ο δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε σε ανακριτή, στον οποίο οδηγήθηκε και ο 43χρονος κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης μίνι-μάρκετ στην περιοχή που ζούσε η ανήλικη, έχει κόρη ίδιας ηλικίας -κάποιοι λένε ότι ήταν και συμμαθήτριες.

Είχε γνωρίσει την 14χρονη επειδή ψώνιζε στο κατάστημά του. Κάποια στιγμή την είδε στεναχωρημένη και την προσέγγισε και λίγο αργότερα ξεκίνησαν να έχουν ερωτική σχέση.

Μόλις το έμαθαν οι γονείς της, προ μερικών ημερών, ο πατριός της κοπέλας πήγε στο κατάστημα που διατηρεί ο 43χρονος και έγινε καβγάς.

Από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι είχε άλλη μια σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018.

Εξ αυτού του λόγου κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία καθώς είχε καταγράψει εκείνη την ανήλικη σε βίντεο κατά την διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πλέον πως ο 43χρονος εκμεταλλευόταν παιδικές ψυχές μικρών κοριτσιών, τους «πουλούσε» έρωτα και σύναπτε ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Οι επιλογές του, οδήγησαν στην αυτοχειρία την 14χρονη που σήμερα το μεσημέρι αποφάσισε να πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο και να βρει φρικτό θάνατο από τον συρμό που την παρέσυρε.

Το σημείωμα στον 43χρονο

Στο σημείωμα το κορίτσι δείχνει απελπισμένο για το γεγονός ότι ο 43χρονος συνελήφθη και του δηλώνει την αγάπη του. Μεταξύ άλλων έγραφε:

«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν….»

Το σημείωμα ήταν γραμμένο σε σελίδα σκισμένη από σχολικό τετράδιο. Τελείωνε με το όνομά της και τη σημερινή ημερομηνία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η γραφή της είναι «στρωτή και ήπια», που δείχνει ότι το κορίτσι είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι έκανε.


Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο, όπου έδωσε τέλος στη ζωή της σήμερα το μεσημέρι μια ανήλικη 14 ετών, η οποία αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Στο σημείο βρίσκονται αρκετές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και αρκετοί πολίτες έχουν σπεύσει να μάθουν τι έγινε.

Αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο ανέφεραν στις Αρχές ότι είδαν την νεαρή κοπέλα να ασχολείται με το κινητό της αρκετά. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός έτρεξε προς το σημείο, ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους ανέφερε «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του- οι κινήσεις του, δηλαδή, δεν έδειξαν ότι είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι επακολούθησε. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ασχολιόταν με το κινητό του τηλέφωνο λίγο πριν πέσει στις γραμμές και την παρασύρει ο συρμός.

Αργότερα, οι γονείς της μόλις έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της 14χρονης κράτησε αρκετή ώρα, κάτι που δείχνει την κακή κατάσταση που βρισκόταν το σώμα του κοριτσιού.

Σεξουαλική κακοποίηση πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης;

Τη σύνδεση της αυτοκτονίας της δεκατετράχρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο με τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί προ ημερών και είχαν καταγγείλει στις αρχές οι γονείς της, ερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το κορίτσι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από 43χρονο άνδρα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή όπου ζούσε το κορίτσι. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη μητέρα του κοριτσιού, που μαζί με τον πατριό του χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατριός του δεκατετράχρονου κοριτσιού χτύπησε τον φερόμενο δράστη της κακοποίησης. Σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, συνελήφθη και σήμερα επρόκειτο να περάσει από το αυτόφωρο.

Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της βρισκόταν σε σοκ απ’ όσα είχαν συμβεί. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν άθλια.

Το μεσημέρι βρέθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Επικύρωσε το εισιτήριό του και στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας. Η δεκαετράχρονη αντάλλασσε μηνύματα με έναν φίλο της στο κινητό. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Την ώρα που ο συρμός έφτασε στο σταθμό, το κορίτσι έκανε πράξη αυτό που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε γράψει στο μήνυμα:

Βούτηξε στις γραμμές. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό. Το σώμα του παιδιού παρασύρθηκε από τον συρμό.

Όπως αποδείχθηκε όμως, το κορίτσι είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, αφού πάνω της βρέθηκε σημείωμα.το οποίο είχε γράψει η ίδια, και μέσα στο οποίο ζητούσε να παραδοθεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο (όχι στους γονείς της).

Επίσης η οικογένεια της 14χρονης πριν λίγα 24ωρα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον άνδρα που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, κατηγορώντας τον ότι αποπλάνησε την κόρη τους.

H Πυροσβεστική για την αυτοκτονία

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στον σταθμό του ΗΣΑΠ η Πυροσβεστική μέσω Twitter ενημέρωσε για την επιχείριση στο Μοσχάτο.

Επί τόπου έσπευσαν δώδεκα πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού για να διαπιστώσουν όμως, ότι το κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.