ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο κρούσμα εγκληματικότητας στην Γλυφάδα: Διάρρηξη σε σπίτι Αιγύπτιου διπλωμάτη

Νέο κρούσμα εγκληματικότητας στην Γλυφάδα: Διάρρηξη σε σπίτι Αιγύπτιου διπλωμάτη

Νέο κρούσμα εγκληματικότητας είχαμε στην Γλυφάδα παρά τις άοκνες, συνεχείς και εξαντλητικές προσπάθειες των στελεχών του τοπικού αστυνομικού τμήματος για βελτίωση των περιπολιών.

Πιο αναλυτικά, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι Αιγύπτιου διπλωμάτη όπου άρπαξαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Οι διαρρήκτες εισέβαλλαν στην οικία του Αιγυπτίου διπλωμάτη στις 11:45 της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν ο διπλωμάτης και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, οι δράστες κατάφεραν να διαρρήξουν τη μπαλκονόπορτα, να μπουν στο σπίτι και με την άνεσή τους να προχωρήσουν στην αφαίρεση των κοσμημάτων και των χρημάτων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν δαχτυλικά αποτυπώματα, ενώ αναζητούν και βιντεοληπτικό υλικό, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Ολα αυτά φυσικά, είναι απόρροια της απομάκρυνσης του αστυνομικού τμήματος λόγω της αδιαφορίας του δήμου για την ασφάλεια των πολιτών. Ο δήμος αντί να παραχωρήσει κτίριο για να στεγαστεί, το Αστυνομικό τμήμα έφυγε λόγω υψηλού κόστους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμη οι εναπομείναντες αστυνομικοί καλύπτουν 120-140.000 κατοίκους και παρά τις άοκνες, συνεχείς και εξαντλητικές προσπάθειες τους δεν είναι δυνατόν να αποτρέψουν όλα τα κρούσματα εγκληματικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.