ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεαροί συνελήφθησαν για κλοπές και διαρρήξεις σε Νίκαια και Γλυφάδα

Νεαροί συνελήφθησαν για κλοπές και διαρρήξεις σε Νίκαια και Γλυφάδα

Στη σύλληψη ενός 18χρονου αλλοδαπού ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/05 είχε διαρρήξει κατάστημα στη Νίκαια προχώρησαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 18χρονος, όπως προέκυψε από την έρευνα, από τις αρχές του έτους διέπραττε συστηματικά, στις περιοχές Νίκαιας και Κορυδαλλού, διαρρήξεις καταστημάτων, στα οποία έμπαινε σπάζοντας το τζάμι με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους, ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά. Επίσης προέβαινε και στην κλοπή μοτοσυκλετών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί: τέσσερις διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα, τρεις διαρρήξεις πρακτορείων τυχερών-ψυχαγωγικών παιχνιδιών, τρεις κλοπές μοτοσυκλετών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Συνελήφθη 24χρονος στη Γλυφάδα

Ένας 24χρονος συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, γιατί νωρίτερα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, ο 24χρονος τον τελευταίο μήνα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις- κλοπές από οικίες στην περιοχή της Γλυφάδας, από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έως τώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.