ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαράζ εμπρησμών ΙΧ τα ξημερώματα – Καταδρομική επίθεση σε περίπτερο υποψηφίου

Μπαράζ εμπρησμών ΙΧ τα ξημερώματα – Καταδρομική επίθεση σε περίπτερο υποψηφίου

Καταδρομική επίθεση σε περίπτερο υποψηφίου, αλλά και εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αρχικά, το πρώτο χρονικά περιστατικό διαδραματίστηκε το Σάββατο (25/05), όταν άγνωστοι βανδάλισαν περίπτερο υποψηφίου στο Βύρωνα. Σημειώνεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 66 γύρω στις 22:50.

Μετέπειτα, τα ξημερώματα της Κυριακής (26/05) και συγκεκριμένα στη 01:22 φωτιά ξέσπασε σε ΙΧ στη Νέα Σμύρνη έξω από κοιμητήριο της περιοχής στην οδό Αγίας Σοφίας. Στο σημείο άμεσα έσπευσαν 2 πυροσβεστικά με 5 πυροσβέστες προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Άλλοι δύο εμπρησμοί
Ωστόσο τα περιστατικά δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πυρκαγιά ξέσπασε και στο κέντρο της πόλης στην οδό Ζαχιά & Νέστορος. Στο στόχαστρο 2 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι που τυλίχθηκαν στις φλόγες. Το συμβάν σημειώθηκε στις 2:31 τα ξημερώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταληκτικά, ο τελευταίος χρονικά εμπρησμός σημειώθηκε στην οδό Ζακύνθου 7, Βάρης Βούλα – Βουλιαγμένης. Σε ένα ακόμη ΙΧ ξέσπασε φωτιά στις 3:28 με 2 πυροσβεστικά με 6 πυροσβέστες να φτάνουν στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.