ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: 23χρονος έδεσε και λήστεψε τον ίδιο του τον πατέρα

Πάτρα: 23χρονος έδεσε και λήστεψε τον ίδιο του τον πατέρα

Ούτε ο πιο αδίστακτος κακοποιός δεν θα έκανε όσα έκανε ένας 23χρονος Έλληνας στον ίδιο του τον πατέρα, τον οποίο ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα, τον έδεσε, τον φίμωσε και τον λήστεψε!

Μάλιστα, επέστρεψε μετά από λίγες ώρες για να… συνεχίσει τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία!

Ο άτυχος πατέρας αναγκάστηκε να καταγγείλει το ίδιο του το παιδί στην Αστυνομία, μετά τα όσα υπέφερε στα χέρια του. Ο θρασύτατος γιος του διέρρηξε το σπίτι για να κλέψει χρήματα, αλλά όταν τον βρήκε μπροστά του δεν δίστασε να τον ακινητοποιήσει γρονθοκοπώντας τον!

Αφού τον έδεσε και τον φίμωσε, έψαξε τα δωμάτια, βρήκε 300 ευρώ τα οποία έβαλε στην τσέπη και έφυγε.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ξαναγύρισε στο σπίτι και γρονθοκόπησε ξανά τον ακινητοποιημένο πατέρα του, για να τον υποχρεώσει να του αποκαλύψει πού φύλαγε και άλλα χρήματα!

Τελικά, πήρε άλλα 300 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη για ληστεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.