Καβάλα: Αλλοδαπός επιτέθηκε με σπαθί σε άνδρα

Καβάλα: Αλλοδαπός επιτέθηκε με σπαθί σε άνδρα

Ένας 63χρονος Έλληνας γλίτωσε από θαύμα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, όταν διαπληκτίστηκε με έναν 65χρονο αλλοδαπό με τον οποίο έχει προσωπικές διαφορές και εκείνος, αφού πυροβόλησε στον αέρα, προσπάθησε να τον τρυπήσει με… σπαθί!

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου και ο 65χρονος το κατήγγειλε τρομοκρατημένος στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως περιέγραψε, ο αλλοδαπός έβγαλε ξαφνικά ένα πιστόλι και πυροβόλησε με αυτό φορές στον αέρα, αλλά στη συνέχεια του επιτέθηκε με το σπαθί και επιχείρησε να τον τραυματίσει, χωρίς να τα καταφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ίδιο μεσημέρι τον δράστη, του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι κρότου– αερίου με τρία φυσίγγια και το μήκους 94 εκατοστών σπαθί, τα οποία κατέσχεσαν. Ο… πολεμοχαρής 63χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.