ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης για Αμερικανό που έπεσε σε φαράγγι

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης για Αμερικανό που έπεσε σε φαράγγι

Στην διάσωση ενός 22χρονου αλλοδαπού άνδρα, που τραυματίστηκε σε φαράγγι στα Χανιά, προχώρησε χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο 22χρονος Αμερικανός, είχε πάει για πεζοπορία στο φαράγγι Τοπολίων Κισσάμου, στα Χανιά, όπου λίγο πριν τις 13:00 τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί.

Ετσι, χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε με τέσσερα οχήματα και δέκα πυροσβέστες, προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία σε ασφαλές σημείο. Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες περίπου για να ολοκληρωθεί η επιχείρηση, καθώς λίγο μετά τις 17:00, το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Δυστυχώς τα φαινόμενα με τα ατυχήματα στα φαράγγια της Κρήτης, γίνονται ολοένα πιο συχνά, μερικές φορές με πιο δυσάρεστα αποτελέσματα. Μέσα στον Μάιο άλλοι δύο τουρίστες έχασαν την ζωή τους στην διάρκεια πεζοπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία τουρίστρια έπεσε από ύψος 10 μέτρων στον Αγιο Παύλο, ενώ ένας 70χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην Σαμαριά και απεβίωσε επίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.