ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτοί είναι οι Αλβανοί ισοβίτες που είχαν αποδράσει από τη Διεύθυνση Μεταγωγών (φωτό)

Αυτοί είναι οι Αλβανοί ισοβίτες που είχαν αποδράσει από τη Διεύθυνση Μεταγωγών (φωτό)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δυο εκ των δραπετών που είχαν αποδράσει από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στις 3 Ιουνίου.

Οι συνολικά τέσσερις Αλβανοί κρατούμενοι – ο ένας συνελήφθη λίγη ώρα μετά την απόδραση και ο δεύτερος το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε ρέμα κοντά στην Ιερά Οδό – κρατούνταν σε κελί του δευτέρου ορόφου, περιμένοντας την μεταγωγή τους σε άλλες φυλακές, καθώς όλοι τους είχαν πάρει μέρος στον αιματηρό καυγά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, με έναν ομογενή κρατούμενο νεκρό.

Και σήμερα η ΕΛΑΣ δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες του. Ειδικότερα δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δυο αλλοδαπών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 3-6-2019 απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Συγκεκριμένα (βέβαια το “συγκεκριμένα” είναι θεωρητικό) “πρόκειται” για τον αναζητούμενο:

ASANI ή HASANI ή HASAN ή ASHANI ή ASTRI ή XHELO ον. ASTRIT ή TITI ή GIORGO του HATJI ή HAXHI ή HADJI ή HATSI ή AGI ή ANGI ή HAGI και της LILIANA ή LILIANE , γεννηθέντα 1-5-1984 ή 1983 ή 1985 ή 1986, στην Αλβανία!

Μόνο για την Αλβανία είναι σίγουροι!

Και για τον συλληφθέντα χθες (6-6-2019) :

GOBO ή COBO ον. ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διευκόλυνση των ερευνών για τον εντοπισμό του πρώτου ( ASANI ), καθώς και για την ανακάλυψη τυχόν κρησφύγετου που χρησιμοποίησε ο δεύτερος ( GOBO ) κατά το χρονικό διάστημα που αναζητούνταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.