ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κρήτη: 36χρονος μπήκε με όπλο σε ξενοδοχείο και απείλησε συνάδελφό του

Κρήτη: 36χρονος μπήκε με όπλο σε ξενοδοχείο και απείλησε συνάδελφό του

Πανικό προκάλεσε σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο της Κρήτης ένας υπάλληλος της επιχείρησης, όταν μπήκε οπλισμένος και απείλησε συνάδελφό του.

Ο 36χρονος αλλοδαπός εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο κρατώντας όπλο και απείλησε μια γυναίκα συνάδελφό του. Αφορμή για αυτό το ξέσπασμά του ήταν πειράγματα που δεχόταν με αφορμή μια προσωπική σχέση του, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ξενοδοχείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο στον περιβάλλοντα χώρο. Στην κατοχή του βρέθηκε το όπλο, το οποίο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.