ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επεισοδιακή καταδίωξη 31χρονου που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Επεισοδιακή καταδίωξη 31χρονου που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Ο 31χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, το οποίο και ανετράπη, αλλά και πεζός. Η αστυνομία εντούτοις τον ακινητοποίησε, παρά τις αντιστάσεις που προέβαλε.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 31χρονου, ο οποίος μετέφερε παράνομα μετανάστες.

Ο 31χρονος προσπάθησε να διαφύγει αρχικά με το όχημά του και έπειτα πεζός, χωρίς να τα καταφέρνει εντούτοις και να βρίσκεται τελικά στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 31χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητό του στην Εγνατία Οδό και κλήθηκε να σταματήσει.

Δεν συμμορφώθηκε, ωστόσο, και ανάπτυξε ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την εκτροπή και ανατροπή του ΙΧ που οδηγούσε σε χωράφι.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη 10 αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος συνέχει την προσπάθεια διαφυγής και πεζός, αλλά η αστυνομία την ακινητοποίησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, συμμορία, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.